Tweede prijs Computable Awards 2020!

Na een eerste voorronde met in totaal 30 aanmeldingen en een spannende selectieronde door de jury werd het project Virtual Reality for Rehabilitation genomineerd in de categorie 'beste ICT Onderwijsproject'. In verband met COVID-19 liep dit jaar ook de uitreiking echter anders en zaten alle projectleden thuis voor het scherm in spanning te wachten tot de categorie aan de beurt was.

De scores werden bepaald door een combinatie van een juryoordeel en stemmen van het publiek. Beiden telden hier voor 50% mee. Uiteindelijk gaf de jury bijna 25% van haar scores aan het project Virtual Reality for Rehabilitation en werd er ruim 650 keer gestemd. Hiermee behaald het project zelfs de twee plaats! Het projectteam noemde het een "mooie waardering om trots op te zijn".

Iedereen bedankt voor het stemmen en uiteindelijk ging ons project er met de 2de prijs vandoor. Een mooie waardering om trots op te zijn!

Het volledige juryrapport over het project kan hier online gelezen worden en ook alle cijfers omtrent de uitslag zijn hier te vinden.