VRHab genomineerd voor Computable Awards 2020

Computable reikt elk jaar de Computable Awards uit. Het gaat hierbij om projecten die innovatief, succesvol, verantwoord en/of omvangrijk zijn. Dit jaar worden er in totaal 21 awards uitgereikt in verschillende categorieën. De jury in de categorie Onderwijsproject nomineert dit jaar het project Virtual Reality for Rehabilitation

In totaal waren er 30 aanmeldingen voor de categorie 'beste ICT Onderwijsproject'. Deze werden door een onafhankelijke jury beoordeelt met een cijfer en de 10 hoogst scorende projecten mochten hun inzending aan de jury presenteren. In verband met het COVID-19 liep dat dit jaar echter anders dan voorgaande jaren. Elk geselecteerd project mocht een korte pitch indienen en werd gevraagd een aantal vragen van de jury te beantwoorden. De jury besloot uiteindelijk vijf projecten te nomineren, waaronder het project Virtual Reality for Rehabilitation. Het volledige juryrapport over het project kan hier online gelezen worden.

Het oordeel van de jury bepaalt voor 50% de uitkomst. De andere 50% wordt bepaald door het publiek door online te stemmen. Stemmen kan tot 1 november 2020 via deze link.

Benieuwd naar het project? Bekijk dan ook onderstaande video.